Werk met mij

we kunnen dat op verschillende manieren doen

Geboortehoroscoop
Geboortehoroscoop

€ 75-

Jouw geboortehoroscoop is als het ware jouw astrologische karakterschets.
Je kunt het zien als jouw persoonlijke handleiding of gebruiksaanwijzing.
Het geeft inzicht in je mogelijkheden en beperkingen, biedt herkenning en dat geeft geruststelling. Het verschaft helderheid en kan je helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling, omdat jij je bewust wordt van jouw karakter en persoonlijkheid.

Je ontvangt jouw geboortehoroscoop als pdf-bestand binnen 3 werkdagen op jouw e-mailadres. De gegevens die nodig zijn om jouw persoonlijke geboortehoroscoop te maken zijn; jouw geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats.

Na ontvangst wil je waarschijnlijk iets meer de diepte induiken binnen een bepaald levensgebied of heb je nog wat algemene vragen. Daarom plannen we binnen 3 weken een consult in per mail, telefoon of videobellen.

Innerlijke Kind Sessie

€ 90,-

Een innerlijke kind sessie geeft in 90 minuten helderheid waarom je vastzit door een ervaring vanuit je jeugd. Wanneer je moeite hebt om je gevoelens te uiten, je bang bent om in de steek gelaten te worden of je veel last hebt van schuldgevoelens, draag je in bepaalde situaties herinneringen aan een boos, bang, verdrietig, verwaarloosd of eenzaam kind met je mee.

In deze sessie maak je bewust contact met jouw innerlijke kind. Door een energetische dialoog aan te gaan en als volwassene de verantwoordelijkheid te nemen om voor jouw innerlijke kind te zorgen, ben je in staat om herinneringen te helen en te transformeren.

De onbewuste neiging om vanuit oude pijn te reageren neemt af en soms verdwijnt het volledig na één sessie. Dit geeft jou de mogelijkheid om op een volwassen manier keuzes te maken voor jouw leven en niet langer het slachtoffer te zijn van je verleden.

oplossingsgericht traject
Oplossingsgericht Traject

€ 175,-

Dit oplossingsgerichte traject bestaat uit drie sessies van 60 minuten.
Het doel van dit traject is helder krijgen waarom je vastloopt en met dit inzicht blokkades herkennen en oude patronen doorbreken. Je wordt in jouw bewustwordingsproces begeleid, maar ziet zelf wat er mogelijk is wanneer je jouw situatie ‘vanaf een andere kant’ bekijkt.

Deze innerlijke shift in benadering versterkt niet alleen jouw zelfvertrouwen, maar geeft ook een gevoel van innerlijke rust. Je gaat meer vertrouwen op jouw eigen onderbuikgevoel en wanneer je beter wordt in voelen, ga je je ook beter voelen. Je kunt stappen zetten in de richting waar dat eerst niet lukte en je gaat voelen dat er gewicht van je schouders afvalt, omdat je niet meer de hele wereld op je schouders draagt.

Je kunt verbanden leggen tussen eerdere gebeurtenissen, ervaringen en gedrag en gaat begrijpen waarom je handelde op de manier waarop je dat toen deed. Dit inzicht geeft je ruimte om nieuwe keuzes te maken en je leven in te richten vanuit liefde, eigenwaarde en vertrouwen.

Meest gestelde vragen

Coaching is de meest persoonlijke manier van leren. Het traject is volledig op de persoonlijkheid en behoefte van de gecoachte samengesteld. Het is een vorm van begeleiding die gericht is op blijvend resultaat. Coaching helpt mensen met het optimaal vormgeven van hun leven, met het stellen van de juiste doelen en om bewustzijn te ontwikkelen, zodat men meer zelfvertrouwen krijgt. Coaching is geworteld in de positieve psychologie en moet niet verward worden met therapie. Met professionele ondersteuning wordt de gecoachte bekwamer in het bereiken van de gestelde doelen, door inzicht te vormen van eigen kennis, zo nodig aangevuld door kennis van de coach. Inzicht is een vorm van leren die vrijwel direct automatiseert.

Coaching is geen vorm van therapie. Coaching is een vorm van professionele begeleiding waarbij de coach de gecoachte ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen doelen. Het opdoen van nieuwe inzichten en ervaringen staat centraal, waarbij de opgedane kennis direct kan worden toegepast in het dagelijkse leven. De nadruk ligt op het creëren van psychologische flexibiliteit. De coach heeft een toekomstgerichte visie, vraagt een actieve houding zodat de gecoachte via reflectie op het eigen gedrag zelf tot inzichten kan komen. De trajecten bij een coach duren minder lang dan bij een therapeut, aangezien coaching gericht is op het aanpakken van problemen die direct resultaat boeken.

Een therapeut is iemand die mensen helpt met psychische problemen en het verwerken van heftige problematiek. Vaak ga je naar een therapeut als je functioneren in het dagelijks leven ernstig is verstoord. Deze trajecten kunnen lang duren, omdat de therapeut zich voornamelijk richt op het oorspronkelijke onderliggende probleem.

Als coach begeleid ik je om het beste uit jezelf te halen, maar jij moet het werk doen. Ik zal je alles geven wat ik in me heb, maar het is aan jou om de uiteindelijke keuzes te maken. Een open en eerlijke relatie kan alleen met wederzijds vertrouwen ontstaan en dat is de basis voor een goede samenwerking. Alleen dan kun je persoonlijke groei realiseren. Door bewustwording, doelen formuleren en stappen zetten, maken wij samen van jouw leven een meesterwerk!

Bij coaching richt je je op het heden en de toekomst en streef je een specifiek doel na. Dit doel kan te maken hebben met inzicht krijgen in bepaalde problemen, keuzes maken of onderzoeken wat je roeping is. Bij coaching gaat het om denken in mogelijkheden en het verkennen van de toekomst. Daarbij komen verschillende aspecten van het leven naar voren. Het gaat om een goede en gezonde balans. Je creëert een groter bewustzijn van jouw eigen denken, handelen en meer begrip voor je eigen situatie en omstandigheden. Als je meer inzicht wilt krijgen, je meer bewust van jezelf wilt worden, meer balans zoekt in je leven, stress wilt beperken of gezonde relaties wilt aangaan is coaching iets voor jou.

Coaching is altijd maatwerk. Jouw vraag staat centraal, ook al heb je deze nog niet helemaal helder en gaat het vooral om een gevoel. Soms kunnen de gesprekken ook best confronterend of pijnlijk zijn. Mijn visie daarop is dit: ‘Wanneer je beter wordt in voelen ga je je ook beter voelen’. Wees dus niet al te bang voor emoties en gevoelens die naar de oppervlakte komen. Ik stem me af op jou en samen gaan we op zoek naar wat voor jou het beste werkt. Zelf beschik je al over een groot deel van de antwoorden op jouw vraag, maar soms is het lastig om er zelf bij te komen. Ik ga graag samen met jou op ontdekkingsreis!

Als je gecoacht wilt worden, dan is het belangrijk dat je met een open houding bereid bent om naar jezelf te kijken. Ik begeleid je om het beste uit jezelf te halen, maar jij moet het werk doen. Het is heel belangrijk dat je gemotiveerd bent. Dat laat je zien door op tijd te zijn voor de geplande sessie en je te houden aan de gemaakte afspraken. Daarbij wordt van je verwacht dat je het besprokene toepast in je dagelijks leven en actie onderneemt als dat nodig is.

In 30 Minuten Helderheid

Vraag hier dit gratis gesprek aan!